Aannemingsbedrijf Spann-Eerden stabiel en betrouwbaar

Aannemingsbedrijf Spann-Eerden bouwt, verbouwt, renoveert en onderhoudt vastgoed. Onze opdrachtgevers zijn particulieren, bedrijven, projectontwikkelaars, woningcorporaties en verenigingen van eigenaren.

Bij al onze opdrachten gaat kwaliteit boven kwantiteit. Het is ons een eer om altijd degelijk werk af te leveren. We werken met een hecht team van vakmensen die al jaren bij ons in dienst zijn. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld en kennen bovendien de klanten. Niet voor niets heeft Aannemingsbedrijf Spann-Eerden al meer dan vijftig jaar een goede naam in de regio. De huidige eigenaar Willem Spann – de derde generatie – wil dat graag zo houden. We streven naar kwaliteit en service!

Uniek onderdeel van ons bedrijf is de timmerfabriek, aan de overzijde van het kantoor in Millingen aan de Rijn. Hier maken we onder meer houten gevelelementen, kozijnen en deuren voor het aannemingsbedrijf. En de fabriek levert aan derden: zowel aan collega-bouwbedrijven als particulieren.

Onze pijlers

 • Stabiel en betrouwbaar
 • Kwaliteit en professioneel
 • Vakmanschap
 • Service en
 • Klantvriendelijkheid
 • Veiligheid
 • Erkend leerbedrijf

Bedrijfsgeschiedenis

 • Heden
 • 2008

  Begin 2008 nam Willem Spann, de zoon van Jan en kleinzoon van Wim, Aannemingsbedrijf Spann-Eerden in Millingen over lees meer ….


 • 2007

  Aannnemingbedrijf Spann-Eerden viert het 50 jarige bestaan lees meer ….


 • 2007
 • 1994

  In 1994 verhuisde ook de rest van het aannemingsbedrijf, mét de doe-het-zelfzaak van inmiddels zo’n 1.000 m2, naar deze nieuwe locatie op het Molenveld. lees meer ….


 • 1982

  Grondlegger Wim Spann overleed in 1982. Zijn vijf zoons zetten het bedrijf voort. Wim en Jan richtten zich op Bauunternehmen Spann GmbH, Theo en Albert namen het Nederlandse Aannemingsbedrijf Spann-Eerden bv voor hun rekening en Ben zwaaide de scepter over De Spannewapper
  lees meer ….


 • 1979

  In 1979 groeide het bedrijf uit zijn jasje.
  Een uitbreiding naar het industrieterrein ‘Molenveld’ was een noodzaak. Hier werd een nieuwe timmerwerkplaats en een aangrenzend opslagterrein gebouwd lees meer ….


 • 1975

  In 1975 was daar de oprichting van de een doe-het-zelfzaak “De Spannewapper’. Een jaar later overleed, na een jarenlange goede samenwerking een van de grondleggers: Jan Eerden lees meer ….


 • 1973

  In 1973 werd het zusterbedrijf Spann GmbH in Kleve opgericht lees meer ….


 • 1957

  In 1957 startten Wim Spann senior en Jan Eerden hun Aannemingsbedrijf Spann-Eerden vof lees meer ….


 • 1957

aannemingsbedrijf-spann-eerden-millingen-overons-1

aannemingsbedrijf-spann-eerden-millingen-overons-2

aannemingsbedrijf-spann-eerden-millingen-overons-3

Werkwijze

Bij Aannemingsbedrijf Spann-Eerden houden we van kwaliteit en duidelijke afspraken. We hechten aan een goede samenwerking. Of het nu gaat om de bouw van uw droomhuis of om de realisatie van uw bedrijfspand. Eerst bespreken we uw plannen. Daarna komen we nog een keer bij u langs om onze uitgebreide offerte met werkomschrijving door te nemen. We wijzen u dan op zaken die tijdens de bouw voor u van belang zijn. Want we willen graag dat alles duidelijk is. Ook als we eenmaal aan het werk zijn weet u precies waar u aan toe bent. Onze projectleiders houden u goed op de hoogte van de vorderingen.

Aannemingsbedrijf Spann-Eerden werkt met specialisten. Onze vakmensen zijn op de hoogte van de laatste bouwtechnieken. Ze volgen regelmatig cursussen en opleidingen en houden zo hun kennis op peil. Naast onze eigen medewerkers zetten we vaste onderaannemers in: elektriciens, installateurs, stukadoors, tegelzetters en dakdekkers. In de afgelopen jaren hebben we een netwerk opgebouwd van onderaannemers die niet alleen voldoen aan de vastgestelde kwaliteitseisen, maar ook aan onze eigen klantgerichtheid eisen.

Veilig werken vinden we bij Aannemingsbedrijf Spann-Eerden erg belangrijk. We besteden hier veel zorg aan bij de uitvoering van onze werkzaamheden. Voor de verwerking van vrijwel alle materialen bestaan voorschriften. We zorgen ervoor dat onze werknemers goed en veilig kunnen werken. En ook met bouwmaterialen en bouwafval gaan we zorgvuldig om. Dat ziet u bijvoorbeeld aan de inrichting van onze bouwplaatsen.

Spann-Eerden als erkend leerbedrijf

Bouwmensen Nijmegen is een erkend regionaal opleidingsbedrijf voor de bouwsector.

In 1983 is het samenwerkingsverband opgericht door vertegenwoordigers van de werkgeversorganisatie Bouwend Nederland met als doel de bouwbedrijven te voorzien van voldoende goed opgeleide vaklieden.

Centraal staat het opleiden van voornamelijke jeugdigen tot een MBO opleiding timmeren en metselen. Bouwmensen treedt op als werkgever en biedt deelnemers een leer- en werkgarantie tijdens de opleiding.

bouwmensen-logo Ga naar de site voor meer informatie

Na de opleiding ondersteunt Bouwmensen de gediplomeerde deelnemers met verdere loopbaanbegeleiding en nascholingsfaciliteiten.

Voor het personeel in dienst van de bouwbedrijven organiseert Bouwmensen Nijmegen praktijktrainingen en cursussen om de vakkennis nog verder te verhogen.

Daarnaast werkt Bouwmensen nauw samen met het beroepsonderwijs en het bouwbedrijfsleven ter verbetering van de instroom en kwaliteit van het bouwberoepsonderwijs. Bouwmensen is sinds juli 2011 gevestigd in de nieuwe techniektempel van Nijmegen: het Technovium.